1 de Setembre... TORNEM!

1 de Setembre... TORNEM!

Benvolguts/des!!!
Demà, dimecres 1 de Setembre.... TORNEM!!!
Us esperem, com sempre, a partir de les 13h amb el nostre ampli ventall d'activitats aquàtiques, escoles i seccions esportives.
Us informem d'uns petits canvis a l'horari. Els dimarts obrirem a partir de les 13:30 i tancarem …

més

Tancament a causa COVID19

Tancament a causa COVID19

Benvolguts/des,
Segons acaba de comunicar el Govern de la Generalitat de Catalunya el Club Esportiu INEF Lleida es veu obligat d’aturar tota la seva activitat des de demà divendres 30 d’Octubre i fins que les autoritats competents ens autoritzin la obertura.
Tota la comunicació la farem …

més

Secció Covid-19 a la web

Secció Covid-19 a la web

A causa de la situació sanitària complexa que vivim, hem obert una secció dedicada a la Covid-19 on trobareu la versió més actualitzada del protocol que seguirem per realitzar les activitats. Així com consells útils i documents necessaris com les declaracions de responsabilitat.

A la secció del Club, o …

més

COMUNICAT finalització de curs.

COMUNICAT finalització de curs.

Benvolguts membres del Club INEF Lleida,

El passat 12 de març el Club Esportiu INEF Lleida va anunciar per les diferents plataformes de comunicació l’aturada de les seves activitats esportives a causa de la pandèmia del COVID-19, seguint les indicacions dels Organismes Oficials, les Autoritats Sanitàries i l’INEFC.

El …

més

Afectacions Coronavirus

Afectacions Coronavirus

Bona tarda, Seguint les indicacions del propietari de la instal·lació, l’INEFC Lleida, i com a mesura preventiva per evitar el contagi del covid-19, us comuniquem: - Avui dijous, se suspenen totes les activitats infantils i entrenaments de les diferents seccions i escoles esportives - Demà, el club esportiu INEF Lleida ATURA …

més

NOVES INSCRIPCIONS

NOVES INSCRIPCIONS

NATACIÓ INFANTIL I NADONS

Avui dimarts 14 de Gener, a partir de les 13 hores, 
obrim el període d'inscripcions per la natació infantil i nadons del Club Inef Lleida. Descobreix i gaudeix de la nostra metodologia d'enseyament. Oferim cursets des dels quatre mesos d'edat. Tenim a la vostra disposició 65 places per la natació …

més