Bany Lliure

Faci natació o exercici físic a la piscina sense límit de temps de permanència al recinte dins de l’horari de bany lliure.

A més gaudeix de franc de:

• Cap de setmana familiar! Dissabtes tarda i diumenges matí, parc aquàtic d’ús lliure a la piscina petita.
• Servei de fitxes d’entrenament: Natació, Fitness en piscina gran i Fitness en piscina petita, estiraments i tonificació. Totes estructurades per nivells.
• Fitxes de natació terapèutica: Exercicis destinats a prevenir i tractar problemes d’esquena mitjançant exercicis de reforçament muscular, flexibilitat i mobilitat articular a l’aigua.
• Circuit de tonificació: Oferim un circuit amb gomes elàstiques i exercicis senzills amb el sistema de fitxes.

Horaris:

actualitzats en aquest enllaç

Festius de tot l’any, dissabtes tarda i diumenges de Juliol Tancat. Agost tancat. Per motiu d’organització d’esdeveniments esportius i altres compromisos institucionals l’INEFC i el Club es reserven la possibilitat de modificar aquests horaris amb avís previ (facebook, web, cartells,...).

Modalitats i tarifes

Abonament mensual
• Individual: Adults entre 14 i 64 anys.
• Familiar: 3 o més familiars amb vincle de 2n grau
• Reduïda: Menors de 14 i majors de 65 anys.

Menors de 3 anys gratuït

Abonament anual
• 11 Mesos per avançat.
• Aprofita els avantatges d’un treball continu a un preu especial.

(vegeu taules de preus a continuació)

abonament MENSUAL

INDIVIDUAL

REDUÏDA

FAMILIAR

Inscripció

28 €

20 €

52 €

Mensualitat

25 €

16 €

18 €

Us lliure del Gimnàs

Gratuït

abonament ANUAL

TARIFA ÚNICA

Inscripció

Gratuïta

Anualitat

228 €

Us lliure del Gimnàs

Gratuït

ENTRADES

No són nominals i tenen una caducitat d’un any natural. S’adquireixen mitjançant el pagament en metàl·lic o amb targeta a la recepció de piscina.

ENTRADES

INDIVIDUAL

REDUÏDA

Abonament 10 sessions

42 €

-

Abonament 20 sessions

74 €

-

Fiança targeta

3 €

-

Entrada puntual

5 €

3,50 €

Menors 3 anys

Gratuït

-

Cursetistes 10% de descompte en Entrades Puntuals

* Consultar l’horari i disponibilitat

Periodes realització

De setembre a juliol.
Festius de tot l’any, dissabtes tarda i diumenges de Juliol Tancat. Agost tancat. Per motiu d’organització d’esdeveniments esportius i altres compromisos institucionals l’INEFC i el Club es reserven la possibilitat de modificar aquests horaris amb avís previ (facebook, web, cartells,...)


Període d’inscripcions

- Durant tot el període de realització de l’activitat


Aspectes de Interès

- Les baixes s’han de comunicar abans del dia 25 del mes anterior a la baixa.
- Les quotes no es fraccionen per dies
- Inscrits a qualsevol activitat dirigida 10% de descompte a les entrades puntuals (oferta subjecta a reserva prèvia i existència de places; consultar l’horari i disponibilitat).
- Menors de 3 anys gratuït
- En cas de baixa temporal es conservarà la inscripció durant el primer mes i es podrà prorrogar mitjançant el pagament de 5 € mensuals a partir del segon en endavant. Aquesta opció només es podrà portar a terme una vegada
Canvi de modalitat d’abonament
• En cas de canvi de modalitat d’abonament individual a familiar s’haurà de pagar la matrícula familiar.
• En cas que es passi de quota familiar a individual, ja sigui per no arribar al nombre mínim de persones necessari (3), o bé, per canvi voluntari, s’ha de comunicar expressament i quedaran exempts del pagament de la matrícula.


Aquesta activitat es desenvolupa a les instal·lacions del Club INEF Lleida i es regeix per les nostres normatives generals:General

Formulari de contacte

Nom (requerit)
Email (requerit)
El teu missatge (Indica l'activitat i si vols que et truquem, indica el telèfon)
 • + -

  Tractament de les dades.

  CA

  Responsable: Club Esportiu Inef Lleida - NIF: G25204413 Dir. Postal: Partida Caparrella, S/N, 25192, Lleida

  A nom de l’ empresa tractem l’ informació que ens facilita en aquest formulari de contacte amb la finalitat d’ atendre la seva sol·licitud d’ informació i mantenir-li al corrent dels nostres productes i/o serveis. Bases Jurídiques del Tractament: L’ interès legítim, basat en informar-li sobre els nostres serveis, productes i quan, sigui necessari, el seu consentiment. Terminis de conservació: Les dades proporcionades es conservaran mentre no es sol·liciti el cessament de l’ activitat. Destinataris: Les dades en es cediran a tercers llevat en els casos en que existeixi una obligació legal. Drets: Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament a Partida Caparrella, S/N, 25192, Lleida.  ES

  Responsable: Club Esportiu Inef Lleida - NIF: G25204413 Dir. Postal: Partida Caparrella, S/N, 25192, Lleida

  En nombre de la empresa tratamos la información que nos facilita en este formulario de contacto con la finalidad de atender a su solicitud de información y mantenerle al corriente de nuestros productos y/o servicios. Bases Jurídicas del Tratamiento: El interés legítimo, basado en informarle sobre nuestros servicios, productos y cuando, sea necesario, su consentimiento. Plazos de conservación: Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Destinatarios: Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Derechos: Puede revocar el consentimiento y ejercer sus derechos a acceder, rectificar, oponerse, limitar, portar y suprimir los datos ante el responsable del tratamiento en Partida Caparrella, S/N, 25192, Lleida.