Voleibol

PRESENTACIÓ

La secció de voleibol i volei-platja reneix un cop més per l’interés compartit del professor de voleibol del centre de Lleida de l’INEFC, Raúl Hileno i d’un grup d’alumnes de l’assignatura d’ampliació d’esports col·lectius: voleibol del curs 2016-2017. En aquest curs s’inicien un conjunt d’entrenaments per a donar continuïtat a l’assignatura esmentada.

OBJECTIUS

 • · Promocionar el voleibol/ volei-platja entre els estudiantat de l’INEFC de Lleida i de la resta d’estudiantat de la UdL.
 • · Crear un espai de pràctica amb major volum d’hores per poder aprofundir en el coneixement d’aquestes modalitats esportives.
 • - Entrenar i competir en categories federades.
 • - Entrenar sense competir en categories federades.
 • · Incrementar l’oferta de clubs esportius que ofereixen la possibilitat de jugar a voleibol i volei-platja a la ciutat de Lleida.


PARTICIPANTS

La secció s’estructura en dos grups:
 • · Grup de entrenament: alumnat del INEFC-Lleida i d’altres facultats de la UdL, ex-jugadors/es o nous/ves practicants que gaudeixen de la pràctica del voleibol de forma regular sense està inscrits en una competició federada.
 • · Grup de competició: alumnes del INEFC i jugadors de la ciutat de Lleida que gaudeixen dels entrenaments i de la competició de 1a Divisió Catalana Sènior Masculina.


PRIMERA DIVISIÓ CATALANA SÈNIOR MASCULINA

HORARIS D’ENTRENAMENT

Grup de entrenament:
dilluns i dimecres de 20:00 a 22:00 h als mòduls 3 i 4 del pavelló.

Grup de competició:
dimarts i divendres de 20:00 a 22:00 h al mòdul 4 del pavelló; i dimecres de 20:00 a 22:00 h al gimnàs.PREUS

Grup de entrenament:
quota club 35 €/curs + quota secció voleibol 50 €/semestre.

Grup de competició:
quota club 35 €/curs + quota secció voleibol 20 €/mes (de novembre a juliol).


Aquesta activitat es desenvolupa a les instal·lacions del Club INEF Lleida i es regeix per les nostres normatives generals:General

Formulari de contacte

Nom (requerit)
Email (requerit)
El teu missatge (Indica l'activitat i si vols que et truquem, indica el telèfon)
 • + -

  Tractament de les dades.

  CA

  Responsable: Club Esportiu Inef Lleida - NIF: G25204413 Dir. Postal: Partida Caparrella, S/N, 25192, Lleida

  A nom de l’ empresa tractem l’ informació que ens facilita en aquest formulari de contacte amb la finalitat d’ atendre la seva sol·licitud d’ informació i mantenir-li al corrent dels nostres productes i/o serveis. Bases Jurídiques del Tractament: L’ interès legítim, basat en informar-li sobre els nostres serveis, productes i quan, sigui necessari, el seu consentiment. Terminis de conservació: Les dades proporcionades es conservaran mentre no es sol·liciti el cessament de l’ activitat. Destinataris: Les dades en es cediran a tercers llevat en els casos en que existeixi una obligació legal. Drets: Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament a Partida Caparrella, S/N, 25192, Lleida.  ES

  Responsable: Club Esportiu Inef Lleida - NIF: G25204413 Dir. Postal: Partida Caparrella, S/N, 25192, Lleida

  En nombre de la empresa tratamos la información que nos facilita en este formulario de contacto con la finalidad de atender a su solicitud de información y mantenerle al corriente de nuestros productos y/o servicios. Bases Jurídicas del Tratamiento: El interés legítimo, basado en informarle sobre nuestros servicios, productos y cuando, sea necesario, su consentimiento. Plazos de conservación: Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Destinatarios: Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Derechos: Puede revocar el consentimiento y ejercer sus derechos a acceder, rectificar, oponerse, limitar, portar y suprimir los datos ante el responsable del tratamiento en Partida Caparrella, S/N, 25192, Lleida.