Activitats per Adults
Període d’inscripció

- Durant tot el període de realització de l’activitat
- Les quotes no es fraccionen per dies
- Les baixes s’han de comunicar abans del dia 25 del mes anterior a la baixa
- Consultar horari a recepció o pàg. Web


Fitness Aquàtic

Paquet d’activitats aquàtiques amb l’objectiu de millorar la teva condició física que inclou: Fitness Aquàtic i Bany Lliure.
Activitat on tu regules el nivell d’intensitat, divertida i social on gaudiràs d’una gran varietat d’excercicis i material amb suport musical.

Bany Lliure*

Inclòs a la quota*. Gaudeix amb total llibertat de la piscina quan vulguis.

Horaris

Consulta els horaris a la pestanya 'horaris' d'aquesta plana web.

Cursets de Natació

Aprèn a nedar al teu ritme. Ara disposes d’un ventall més ampli d’horaris per a les teves classes de natació. Escull l’horari que millor et vagi i gaudeix de sessions dirigides per tècnics especialitzats.

• Nivell 1. Programa adreçat a persones que no saben nedar o bé tenen un nivell mínim amb l’objectiu de millorar i consolidar les habilitats bàsiques.
• Nivell 2. En aquest cas l’objectiu de les sessions és aprendre els estils i consolidar diferents habilitats aquàtiques.
• Nivell 3. Activitat adreçada a persones que ja tenen assolit un bon nivell tècnic de natació, volen perfeccionar els estils i millorar la seva condició física.

Bany Lliure*

Inclòs a la quota*. Gaudeix amb total llibertat de la piscina quan vulguis.
* Amb l'opció d'1 dia el Bany Lliure per 11€/mes

Horaris

Consulta els horaris a la pestanya 'horaris' d'aquesta plana web.

Període de realització

Fitness Aquàtic

De setembre a juliol.

Cursets de Natació

D’octubre a maig.

Natació Màster

De setembre a juliol.

Bany Lliure

De setembre a juliol.Horaris

Consulta els horaris a la Recepció de la piscina i a la nostra pàgina web.

activitats per adults

preu

inscripció

40€

fitness aquàtic

35,50€/mes

natació adults

35,50€/mes

natació adults 1 dia*

*19,50€/mes

natació emàster

30€/temporada**

Entrada puntual per inscrits a les activitats

3€/sessió

* Escollir una hora fixa a la setmana

** Matrícula gratuïta en la quota mensual de Bany Lliure

El Club INEF es reserva la possibilitat d’anul·lar o modificar els horaris i les activitats en funció de la inscripció, assistència i disponibilitat d’instal·lacions.


Aquesta activitat es desenvolupa a les instal·lacions del Club INEF Lleida i es regeix per les nostres normatives generals:General

Formulari de contacte

Nom (requerit)
Email (requerit)
El teu missatge (Indica l'activitat i si vols que et truquem, indica el telèfon)
 • + -

  Tractament de les dades.

  CA

  Responsable: Club Esportiu Inef Lleida - NIF: G25204413 Dir. Postal: Partida Caparrella, S/N, 25192, Lleida

  A nom de l’ empresa tractem l’ informació que ens facilita en aquest formulari de contacte amb la finalitat d’ atendre la seva sol·licitud d’ informació i mantenir-li al corrent dels nostres productes i/o serveis. Bases Jurídiques del Tractament: L’ interès legítim, basat en informar-li sobre els nostres serveis, productes i quan, sigui necessari, el seu consentiment. Terminis de conservació: Les dades proporcionades es conservaran mentre no es sol·liciti el cessament de l’ activitat. Destinataris: Les dades en es cediran a tercers llevat en els casos en que existeixi una obligació legal. Drets: Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament a Partida Caparrella, S/N, 25192, Lleida.  ES

  Responsable: Club Esportiu Inef Lleida - NIF: G25204413 Dir. Postal: Partida Caparrella, S/N, 25192, Lleida

  En nombre de la empresa tratamos la información que nos facilita en este formulario de contacto con la finalidad de atender a su solicitud de información y mantenerle al corriente de nuestros productos y/o servicios. Bases Jurídicas del Tratamiento: El interés legítimo, basado en informarle sobre nuestros servicios, productos y cuando, sea necesario, su consentimiento. Plazos de conservación: Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Destinatarios: Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Derechos: Puede revocar el consentimiento y ejercer sus derechos a acceder, rectificar, oponerse, limitar, portar y suprimir los datos ante el responsable del tratamiento en Partida Caparrella, S/N, 25192, Lleida.