Esport de Base

Per a nens de 5 a 7 anys que un dia a la setmana desenvoluparan les habilitats motrius bàsiques (llançaments, carrera, salts, coordinació, equilibri, ritme...) mitjançant jocs i esports. Combina-ho amb els cursets de natació a un preu especial.ABONAMENT "ACOMPANYAMENT"

Aquest abonament personal està destinat a l’acompanyant adult dels nens i nenes que venen a nedar, per a aprofitar aquest temps per a fer esport.
Permet l’entrada a la piscina a un únic usuari durant el mateix horari del curset del nen que s’acompanyi.

ABONAMENT "ACOMPANYAMENT"

PREU

Hora del curset 1 dia per setmana

53€ / PeríodeTargeta d’accés

Fiança

Per accedir al recinte de la piscina els nadons i infantils disposaran d’una targeta pel control d’accessos.

3 €

La targeta té un cost en concepte de fiança de 3€ es retornarà quan es retorni la targeta en bon estat.

CURSET

EDAT

HORARI

PREU

Esport Base

5-7 anys

Dc, 18:00 a 19:00

* 65€

* Preu especial per a nens i nenes inscrits a un curset de natació. Preu per a no inscrits a cursets de natació, 85 €.Període de realització

1R PERÍODE

Inici: setmana del 17 al 23 de setembre

Final: setmana del 28 de gener al 3 de febrer

2N PERÍODE

Inici: setmana del 4 al 10 de febrer

Final: setmana de 10 al 16 de juny

Durant les vacances escolars de Nadal i de Setmana Santa NO hi hauran classes. Els cursetistes podran accedir al bany lliure als mateixos dies i horaris del seu curset habitual.

DATES D'INSCRIPCIÓ

4 setembre, canvis de grup, inscrits al curs 2017-18 que no hagin realitzat la inscripció Fidelitat i germans nous de nens ja inscrits.

12 de setembre, Noves Inscripcions.

8 de gener, canvis de grup, inscrits al curs 2017-18 que no hagin realitzat la Renovació i germans nous de nens ja inscrits.

15 de gener, Noves Inscripcions.

Renovació, durant el penúltim mes del 1r període (desembre) per renovar la seva plaça pel 2n període.

Fidelitat, durant el darrer mes d’activitat (maig-juny) per reservar plaça pel 2019-20.


Periodes realització

S’organitzen en 2 períodes anuals, el primer de setembre a gener i el 2n de febrer a juny
Durant les vacances escolars de Nadal i de Setmana Santa NO hi hauran classes. Els cursetistes podran accedir al bany lliure als mateixos dies i horaris del seu curset habitual.


Periodes d'inscripció

- Inici de setembre canvis de grup i inscrits al curs anterior que no hagin realitzat la inscripció Fidelitat i germans nous de nens ja inscrits
- Mitjans de setembre Noves Inscripcions
- A inicis de gener canvis de grup i inscrits al curs anterior que no hagin realitzat la Renovació i germans nous de nens ja inscrits
- Mitjans de gener Noves Inscripcions


De Inscripció

Les inscripcions es formalitzaran mitjançant el pagament de 30€ en efectiu o targeta per cadascun dels 2 períodes als que es poden apuntar, quantitat que serà descomptada del preu del curs i que, en cap cas serà retornada
- Al moment de la inscripció poden simultaniejar-se, com a màxim, 3 inscripcions per persona, excepte famílies nombroses.
- La inscripció simultània del 3r germà a un curs per a nens donarà dret al 25% de descompte a la quota de menor preu.
- En cas de baixa durant les primeres 6 setmanes d’activitat, es retornarà la meitat del preu del curs. Una vegada superat aquest període de temps, no es retornaran els diners.
- En cas d’inscripció amb el curset iniciat s’aplicaran les següents proporcions de preu: De la setmana 1a a la 6a, 100% del preu; de la 7a la 12a el 60% i a partir de la 13 a el 33%.
- Per accedir al recinte de la piscina els nadons i infantils disposaran d’una targeta pel control d’accessos, de la qual es pagarà una fiança.
- En cas de no disposar de plaça es podrà inscriure a la llista d’espera de, com a màxim, 2 cursets. Aquestes llistes no es mantindran entre períodes.
- Qui no hagi renovat la seva inscripció (Renovació o Fidelitat), serà donat de baixa i haurà de realitzar el procés d’inscripció dins de les dates establertes.
- Per tota la resta s’aplicarà la normativa publicada al fulletó informatiu del Club i a www.clubineflleida.com


Aquesta activitat es desenvolupa a les instal·lacions del Club INEF Lleida i es regeix per les nostres normatives generals:General

Formulari de contacte

Nom (requerit)
Email (requerit)
El teu missatge (Indica l'activitat i si vols que et truquem, indica el telèfon)
 • + -

  Tractament de les dades.

  CA

  Responsable: Club Esportiu Inef Lleida - NIF: G25204413 Dir. Postal: Partida Caparrella, S/N, 25192, Lleida

  A nom de l’ empresa tractem l’ informació que ens facilita en aquest formulari de contacte amb la finalitat d’ atendre la seva sol·licitud d’ informació i mantenir-li al corrent dels nostres productes i/o serveis. Bases Jurídiques del Tractament: L’ interès legítim, basat en informar-li sobre els nostres serveis, productes i quan, sigui necessari, el seu consentiment. Terminis de conservació: Les dades proporcionades es conservaran mentre no es sol·liciti el cessament de l’ activitat. Destinataris: Les dades en es cediran a tercers llevat en els casos en que existeixi una obligació legal. Drets: Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament a Partida Caparrella, S/N, 25192, Lleida.  ES

  Responsable: Club Esportiu Inef Lleida - NIF: G25204413 Dir. Postal: Partida Caparrella, S/N, 25192, Lleida

  En nombre de la empresa tratamos la información que nos facilita en este formulario de contacto con la finalidad de atender a su solicitud de información y mantenerle al corriente de nuestros productos y/o servicios. Bases Jurídicas del Tratamiento: El interés legítimo, basado en informarle sobre nuestros servicios, productos y cuando, sea necesario, su consentimiento. Plazos de conservación: Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Destinatarios: Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Derechos: Puede revocar el consentimiento y ejercer sus derechos a acceder, rectificar, oponerse, limitar, portar y suprimir los datos ante el responsable del tratamiento en Partida Caparrella, S/N, 25192, Lleida.