Manteniment Terapèutic

Curs per a persones amb malalties cròniques degeneratives (esclerosi múltiple, fibromiàlgia, pàrkinson, hemiplegies, etc.). Mitjançant exercicis rehabilitadors a l’aigua s’aconsegueix un manteniment i control de l’estat de salut.

Bany Lliure*

- BANY LLIURE INCLÒS en la quota de 2 dies
- A la quota d'1 dia, per tan sols 11€/mes disposareu de tot el bany lliure

Quota d’inscripció: 44€

* Quota d’inscripció en aquest cas: 27€


NOM

OBSERVACIONS

HORARI

PREU

Natació Terapèutica 1

cal saber nedar

Dl i dc, 16-17h

44€/mes

Natació Terapèutica 2

Dm i dj, 20-21h

Natació Terapèutica 3

Dl, 20-21h

25€/mes*

Natació Terapèutica 4

Dc, 20-21h

Manteniment Terapèutic

No cal saber nedar

Dm i dj,19-20h

44€/mes

ICTUS

Dc i dv 13-14h

Entrada puntual

10 € (Inscrits a 1 activitat 10% descompte)


Període de realització

De setembre a juliol. El mes d'agost romandrà tancat

DATES D'INSCRIPCIÓ

Durant el període de realització de les activitats, en l'horari d'atenció al públic


Aspectes d'interès

Inscrits a qualsevol activitat dirigida, 10% de descompte a les entrades puntuals (oferta subjecta a reserva prèvia i existència de places). Grup d'ICTUS no admet entrades puntuals.
- Les quotes no es fraccionen per dies
- Les baixes s’han de comunicar abans del dia 25 del mes anterior a la baixa
- En cas de no presentar-se de forma repetida a la hora reservada es podrà perdre el dret al servei.
- El pagament dels serveis es realitzarà mitjançant l’adquisició de la targeta d’accés.
- Abans i després de realitzar qualsevol servei individualitzat: massatge, classe particular, entrenament personal, etc s’haurà de presentar a la recepció de la piscina per confirmar l’assistència.


Aquesta activitat es desenvolupa a les instal·lacions del Club INEF Lleida i es regeix per les nostres normatives generals:General

Formulari de contacte

Nom (requerit)
Email (requerit)
El teu missatge (Indica l'activitat i si vols que et truquem, indica el telèfon)
 • + -

  Tractament de les dades.

  CA

  Responsable: Club Esportiu Inef Lleida - NIF: G25204413 Dir. Postal: Partida Caparrella, S/N, 25192, Lleida

  A nom de l’ empresa tractem l’ informació que ens facilita en aquest formulari de contacte amb la finalitat d’ atendre la seva sol·licitud d’ informació i mantenir-li al corrent dels nostres productes i/o serveis. Bases Jurídiques del Tractament: L’ interès legítim, basat en informar-li sobre els nostres serveis, productes i quan, sigui necessari, el seu consentiment. Terminis de conservació: Les dades proporcionades es conservaran mentre no es sol·liciti el cessament de l’ activitat. Destinataris: Les dades en es cediran a tercers llevat en els casos en que existeixi una obligació legal. Drets: Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament a Partida Caparrella, S/N, 25192, Lleida.  ES

  Responsable: Club Esportiu Inef Lleida - NIF: G25204413 Dir. Postal: Partida Caparrella, S/N, 25192, Lleida

  En nombre de la empresa tratamos la información que nos facilita en este formulario de contacto con la finalidad de atender a su solicitud de información y mantenerle al corriente de nuestros productos y/o servicios. Bases Jurídicas del Tratamiento: El interés legítimo, basado en informarle sobre nuestros servicios, productos y cuando, sea necesario, su consentimiento. Plazos de conservación: Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Destinatarios: Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Derechos: Puede revocar el consentimiento y ejercer sus derechos a acceder, rectificar, oponerse, limitar, portar y suprimir los datos ante el responsable del tratamiento en Partida Caparrella, S/N, 25192, Lleida.