COMUNICAT finalització de curs.

COMUNICAT finalització de curs.

Benvolguts membres del Club INEF Lleida,

El passat 12 de març el Club Esportiu INEF Lleida va anunciar per les diferents plataformes de comunicació l’aturada de les seves activitats esportives a causa de la pandèmia del COVID-19, seguint les indicacions dels Organismes Oficials, les Autoritats Sanitàries i l’INEFC.

El Club, ha estat monitoritzant la situació, pel que el dia 18 de març vam anunciar el nostre posicionament: no girar cap rebut fins a la tornada de a l’activitat. Amb les dades actuals i subjectes a les incerteses dels temps actuals sembla que el Club no tornarà a la seva activitat habitual fins el setembre.

Arribat el moment actual, el Club informa:

  1. Que degut al tancament de les instal·lacions de l’INEFC, titular de les mateixes, l’obertura al públic de les activitats del Club no tindrà efecte fins, com a mínim, el mes de setembre.
  2. Conseqüentment no es podran realitzar activitats d’estiu: estades, campus, cursets d’estiu o similar.
  3. Que el Club procedirà a la devolució d’ofici de la part proporcional, no gaudida, de les quotes d’activitats pagades per avançat. Per tal de dur-ho a efecte necessitarem que, d’aquelles persones de les que no ho disposem, ens enviïn el núm. de compte a info@clubineflleida.com abans del 30 de juny.
  4. En cas de no voler donar el núm. de compte, podran passar per la recepció del Club INEF a partir del setembre, amb cita prèvia per la devolució.
  5. Els abonaments de sessions mantenen la seva duració durant tot el curs 2020-21, sense caducar.
  6. Donat que el Club desconeix hores d’ara les condicions en les que podrà endegar el seu projecte d’activitats el curs 2020-21 (ratios, aforaments, instal·lacions disponibles, etc), no podem posar en marxa cap procés d’inscripció. Tan aviat com es conegui l’oferta d’activitat s’informarà de les dates i sistema d’inscripció.
  7. Finalment informar que, degut al tancament total de les activitats del Club, la plantilla es troba en situació d’ERTO des del mes de març. Durant el mes de juny es començarà el procés de devolució i l’atenció al públic es mantindrà únicament on-line fins l’obertura de l’entitat.


Totes les persones que formen part de la Direcció i de la plantilla del Club Esportiu INEF Lleida desitgen el millor per a tots vosaltres, i les vostres famílies, que feu activitat física i esport de forma segura fins la retrobada, tan aviat com les instal·lacions del Centre Universitari, INEFC, s’obrin i ens permeti tornar a l’activitat.

Més informació a la nostra Web o a través de les Xarxes Socials.

Rebeu una cordial salutació,

Lleida, 26 de maig de 2020