Dades Personals

Joan M. Seguí

Joan M. Seguí

Director Esportiu

Nascut a Ciutadella de Menorca, des de ben petit l'esport ha sigut un dels meus pilars centrals.

Vaig dedicar els meus primers anys de vida esportiva als esports de lluita, més concretament al Karate, participant en diverses competicions tant a nivell individual com a nivell d'equip. Poc després vaig descobrir el món dels esports nàutics i vaig dedicar fins als 18 anys a entrenar i competir en diversos campionats a nivell de Menorca i participar en algun Campionat de Balears en la modalitat de Windsurf.

En iniciar els estudis de Llicenciatura de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport a Lleida vaig haver de deixar "aparcat" l'esport de competició. D'aquesta manera vaig començar un procés de formació en diverses modalitats esportives, gairebé sempre lligat a l'aigua (Vela i Windsurf, Piragüisme i Natació).
Paral·lelament també vaig començar a formar-me en Gestió i Direcció Esportiva, fet que m'ha permés desenvolupar-me en l'àmbit al que em dedico a l'actualitat.

El passat any 2013 vaig reprendre l'esport, en la seva vessant competitiva, en la modalitat de natació Màster, participant en diversos Trofeus del Circuit Català, Campionat de Catalunya Open Màster, i Campeonato de Aragón Màster de Verano.

Formo part del Club E. INEF com a professional des de l'any 2010 i des de la temporada 2012-13 formo part de l'equip de gestió com a Coordinador de l'Àrea Esportiva juntament amb l'Erica, el Carlos i les noies d'Atenció al Públic, la Flàvia i la Maite.

Joan M. Seguí
Joan M. Seguí
Joan M. Seguí
Joan M. Seguí