Voleibol

PRESENTACIÓ

La secció de voleibol i volei-platja reneix un cop més per l’interés compartit del professor de voleibol del centre de Lleida de l’INEFC, Raúl Hileno i d’un grup d’alumnes de l’assignatura d’ampliació d’esports col·lectius: voleibol del curs 2016-2017. En aquest curs s’inicien un conjunt d’entrenaments per a donar continuïtat a l’assignatura esmentada.

OBJECTIUS

  • · Promocionar el voleibol/ volei-platja entre els estudiantat de l’INEFC de Lleida i de la resta d’estudiantat de la UdL.
  • · Crear un espai de pràctica amb major volum d’hores per poder aprofundir en el coneixement d’aquestes modalitats esportives.
  • - Entrenar i competir en categories federades.
  • - Entrenar sense competir en categories federades.
  • · Incrementar l’oferta de clubs esportius que ofereixen la possibilitat de jugar a voleibol i volei-platja a la ciutat de Lleida.


PARTICIPANTS

La secció s’estructura en dos grups:
  • · Grup de entrenament: alumnat del INEFC-Lleida i d’altres facultats de la UdL, ex-jugadors/es o nous/ves practicants que gaudeixen de la pràctica del voleibol de forma regular sense està inscrits en una competició federada.
  • · Grup de competició: alumnes del INEFC i jugadors de la ciutat de Lleida que gaudeixen dels entrenaments i de la competició de 1a Divisió Catalana Sènior Masculina.


PRIMERA DIVISIÓ CATALANA SÈNIOR MASCULINA

HORARIS D’ENTRENAMENT

Grup de entrenament:
dilluns i dimecres de 20:00 a 22:00 h als mòduls 3 i 4 del pavelló.

Grup de competició:
dimarts i divendres de 20:00 a 22:00 h al mòdul 4 del pavelló; i dimecres de 20:00 a 22:00 h al gimnàs.PREUS

Grup de entrenament:
quota club 35 €/curs + quota secció voleibol 50 €/semestre.

Grup de competició:
quota club 35 €/curs + quota secció voleibol 20 €/mes (de novembre a juliol).


Aquesta activitat es desenvolupa a les instal·lacions del Club INEF Lleida i es regeix per les nostres normatives generals:General

Formulari de contacte

Nom (requerit)
Email (requerit)
El teu missatge (Indica l'activitat i si vols que et truquem, indica el telèfon)