Dades Personals

Carlos A. Oca

Carlos A. Oca

Gerent

Llicenciat en Ed. Física al Centre de l'INEFC Lleida, vaig dedicar els primers anys de la vida professional al Voleibol tant com entrenador, com director esportiu, on vaig obtenir diversos títols i reconeixements tant a nivell col·lectiu com individual. Per altra banda em vaig formar en gestió esportiva, àrea en la que vaig obtenir 2 tìtols de postgrau en Gestió de Piscines i Gestió Financera i Fiscal d'Entitats Esportives.
Des de fa 18 anys gestiono el Club E. INEF, on he participat a tots els seus estaments, des de jugador de rugby i voleibol des de l'any 1988 fins a l'activitat professional actual des de l'any 1995. Col·laborador amb diferents assignatures dels estudis d'INEFC: Voleibol, Direcció d'Equip, Màrketing,...
Casat amb un fill dedico el meu temps a la familia, l'esport i, quan puc, a l'història antiga i a la cultura i tradicions Lleidatanes.

Juntament amb els coordinadors, Joan i Erica, i el personal d'atenció al públic, Flàvia i Maite, i sota la direcció de la Junta Directiva, forma l'equip de gestió del Club que pren totes les decisions referents a l'activitat de Club.
Carlos A. Oca
Carlos A. Oca
Carlos A. Oca
Carlos A. Oca