Servei de Fisioterapia

Divendres 1 de setembre de 2017 donem inici a la temporada 2017-2018 del Club Esportiu INEF Lleida. S’han reiniciat les activitats entre les quals la teràpia individual de fisioteràpia. Tot i ser el primer dia, ja hem tingut una usuària, Neus Martín, que ha fet ús d’aquest servei. Li hem demanat que opinés sobre la sessió al ser la primera de la temporada i ens ha dedicat aquestes paraules:

“Per fi he tingut el meu massatge relaxant. La meva esquenà ho agraeix moltíssim. Un cop per setmana repetirem aquest benestar i la meva salut ho agrairà. Durant un any he estat en mans d’una gran professional i el resultat ha estat positiu. Agraïment per la teva professionalitat, dedicació i gran qualitat humana amb que m’has tractat, escoltat i cuidat tot aquest temps. (Neus Martín)”


Li agraïm les seves paraules i estem molt contents de que aquest servei estigui sent d’ajuda per la seva salut, al cap i a la fi, és el nostre objectiu. Esperem que les seves paraules animin a tothom que ho necessiti a acudir-hi!! Bon inici de temporada a tots!    

Natalia Comas Mayans Fisioterapeuta Col. 12.786