III CONCURS DE DIBUIX CLUB INEF

III CONCURS DE DIBUIX CLUB INEF

Des d'avui dia 1 i fins el dia 17 de juny està en marxa el III Concurs de Dibuix Club INEF Lleida. Adjuntem les bases

1. Participants
S’hi poden presentar tots els clients del Club INEF en les següents categories d’edat 1a categoria – Nens i nenes de 3 i 4 anys 2a categoria – Nens i nenes de 5 i 6 anys 3a categoria – Nens i nenes de 7 a 9 anys 4a categoria – Nens i nenes de 10 a 13 anys 5a categoria – Nens i nenes de 14 anys en endavant  
2. Tècnica Totalment lliure. Es pot utilitzar qualsevol tipus de tècnica (aquarel·la, llapis, ceres, pintura al tremp…) sempre que feu servir la plantilla oficial del concurs que es podrà recollir a la recepció de la piscina.  
3. Tema El tema és l’activitat o esport que el nen/a fa al Club INEF. Per ensenyar a tothom el moments feliços i les experiències, valors i amics que els nens han obtingut a la seva activitat específica i que els altres nens ho vegin.  
4. Les obres presentades han de ser inèdites i originals.  
5. Cada participant només pot presentar una obra.  
6. Presentació S’ha d’indicar el nom de l’autor/a, l’edat i el títol, de l’obra Els dibuixos s’han de lliurar a la recepció de la piscina abans del dia 17 de juny.  
7. Jurat Les obres s’aniran penjant al Facebook del Club INEF i aquella que assoleixi més “M’agrada” serà la guanyadora de cada categoria. Per tant les obres que estiguin més temps penjades i que més es comparteixin tindran més opcions de guanyar.
8. Premis Els dibuixos guanyadors seran premiats amb material esportiu. El lliurament dels premis es faran la setmana del 17 al 23 de juny.  
9. La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases