XIX TROFEU MÀSTER CLUB INEF

El passat dissabte 11 de Març és va cel·lebrar, a la piscina del Club INEF Lleida, el XIX Trofeu Natació Màster Club INEF on van participar un total de 123 nedadors i nedadores provinents de 25 Clubs de Catalunya, l’Aragó, Andalusia i Castella i Lleó.

La competició va començar puntual a les 17h amb la prova dels 400m Lliures i va acabar a les 19:30 amb la prova de 4x100 Lliures. Durant la competició és van batre xxx rècords: 13 rècords del campionat, 4 rècords de Catalunya i 3 rècors d’Espanya, dos dels quals batuts per la lleidatana Cinta Vilanova que actualment neda amb el Club Natació Aquamasters. El tercer rècord el va batre als relleus el Club Natació Sabadell.

A l’acabar la competició, Joan Antoni Prat (President Club INEF) i Carles Mas (Delegat Territorial de la FCN) van entregar els trofeus als nedadors més veterans i als Clubs amb més participants. Els nedadors més veterans de la competició van ser Mireia Castillo de la Fundació Claror i Josep Farré del Club Natació Sant Andreu. El Club amb més participants va ser el CN Lleida amb 20 nedadors/es, seguit pel Club Triatlón Cierzo amb 14 i el CN Cambrils amb 13.

La jornada va cloure amb un pica pica amb tots els participants on van tenir oportunitat de compartir l’experiència.