Semifinal Rugbi Senior Masculí

 Alineacions CE INEF Lleida Isaac Sobrino, Aleix Buira, Martí González, Dani Andrés, Abel Mir, Roberto Peón, Adrià Sabata (Antonio Gálvez), Jaume Piñol, Joan Petanàs, Miguel Godoy, Marcos Novo, Quim Femenia, Pau Ramon, Miquel Armengol i Raúl Palacio.
CEU Mayol (Martínez), Álvarez (Pare), Borbón, Pedro-Botet (Martorell), González (Ragozzini), Español (Pedro-Botet), Bourbón, Trujillano (Baguette), Arabit, Aime, Aznar, Tomàs, Mencos, Martí (Sancho), Sorensse

Resultat 25-27 pel CEU

S’imposà ja des d’un bon començament el CEU amb un joc potent i molt fort al contacte. Explotant la seva davantera i propers als agrupaments. Aprofitant la seva superioritat en les fases estàtiques, molt treballades i efectives, els del Sitari aconseguiren el primer assaig i la consegüent transformació a partir d’un maul. Per l’altra banda, el Club INEF Lleida patia i costava placar. El CEU aconseguiria dos assajos més, mentre que el CE INEF s’anotava dos cops de càstig a favor abans d’un fugaç cop d’esperança que vindria a les acaballes de la primera part, amb un assaig pels de verd. La primera part, acavava amb un incontestable (11-27).
A la represa el CE INEF semblà més animat,  s’activaren més les seves línies, i tant davantera com tres quarts,  procuraven generar ocasions. La dinàmica del joc havia canviat, però gràcies a la gran defensa del CEU, moltes jugades eren infructuoses. Destacaren els assajos de Miquel Armengol, després d’un xut a l’esquena rival, i de Marcos Novo, després de marxar de nombrosos defensors. Tot i aquests assajos i situar el marcador 25-27, era massa tard per culminar la remuntada. La victòria no va marxar de les mans del CEU. Moltes felicitats al finalista, que es guanya l’honor merescudament. Felicitar a les aficions que es van desplaçar a la Foixarda, que no van parar d’animar i cridar per tal de millorar, si cap, la impressionant jornada de rugbi viscuda el passat diumenge.