Cap de setmana amb molta activitat per als esportistes del Club

Aquest cap de setmana 6 i 7 de febrer s'ha celebrat la 1ª fase de Copa Catalana de Gimnàstica artística a la ciutat de Vic. Representant al Club Esportiu INEF Lleida van competir Judit Aguayo i Ada Oliva a la categoria Promogim 4, Júlia Morales a Promogym 3A, Bianca Ioanna Colpos i Sofia Oliva a Promogym 2A, i Edith Gurruchaga i Ainhoa Ivan a la categoria d'Inigym 1.
En aquesta primera fase, en la que el Club estrenava nous mallots, cal destacar que per les quatre gimnastes més joves va ser la seva primera experiència en una competició federada d'aquestes característiques. 
Edith i Ainhoa van aconseguir una merescuda posició intermèdia de la classificació d'Inigym, aconseguint una 6a classificació en terra. Les veteranes de l'equip també van aconseguir quedar en una posició intermèdia de la classificació.
Tot el grup va coincidir en apuntar que havia estat una fantàstica experiència.  

Per altra banda, els nedadors benjamins del Club van participar en la 3ª Jornada de Lliga Benjamina a Mollerussa on van nedar les proves individuals de Braça i Crol i 4x50 Estils en els relleus. Cal destacar el bon estat de forma de tots els nedadors i nedadores que van millorar els seus registres, establint, a més, un nou rècord de Club en la prova de 50m Lliures (9 anys) per Laude Sesé. En els relleus, l’equip femení de Benjamines va acabar en 3ª Posició en una prova molt ajustada.  

Finalment, els runners van participar al Trail del Roca-corba i a la Mitja de Granollers