Crònica de l'equip senior masculí de rugbi

CE INEF Lleida Rugby – CR Sant Cugat B (20-15)

CE INEF Lleida Isaac Sobrino, Aleix Buira, Martí González, Daniel Andrés (Diego Repollés), Abel Mir, Roberto Peón (Jaume Piñol), Antonio Gálvez, Carlos Andrés, Ton Juny, Miguel Godoy, Albert Vicente (Raúl Palacio), Eric Sánchez, Pau Ramón, Pol Joven i Quim Femenia.  

CR Sant Cugat B
Ezequiel Biagnini, Miquel Dalmau, Patxi Parraga (Nacho Escala), Oriol Balsells (Abraham Velasquez), Alexandre Recasens (Martí Pasteller), Nico Romano (Dídac Segura), Bernat Carbo Solé (Marc Falcato), Matias Berasategui, Íñigo Cucurull, Eloy Valentins, Aleix Vendrell (Pablo Rabellino), Dano Tartaglia, Pau Puigdollers, Martí Casorran (David Merkler) i Froilán Olesti.

S’iniciava la segona part de competició de la Divisió d’Honor Catalana amb un partit d'inici erràtic i imprecís per part dels dos equips. Als 15 minuts, l’INEF agafà embranzida a partir del primer contraatac, materialitzat per Miguel Godoy, que a base de xuts i pressió al rival, va finalitzar en assaig. Van ser bons moments pels lleidatans, doncs aconseguiren encadenar bons moments de pressió, coordinació, bons contactes a la mà i recolzaments, però tampoc es van veure beneficiats amb punts a favor. El CR Sant Cugat es revifà i aconseguí igualar el devenir del partit, aconseguint 3 punts fruit d’un cop de càstig transformat. Acte seguit, i just abans d’acabar la primera part, el CE INEF, aconseguiria el seu segon assaig, de la mà de Martí González, jugada amb la qual es va arribar a la mitja part amb un 10-3.
En la segona part continuà la mateixa tònica de partit, doncs els equips anaven alternant moments de domini. Ben aviat els visitants empatarien el partit amb un assaig gairebé sota pals i la seva pertinent transformació, després d’una bona combinació entre davantera i tres quarts, al que responia el CE INEF amb un assaig fruit d’una touche a 5 metres de la zona de marca contraria i un altre després d’exercir una bona pressió a partir de la sacada de mig camp. Carlos Andrés i Ton Juny serien els autors de les marques.
Tot i així, l’equip blau i blanc no estava disposat a llençar la tovallola. Altre cop van fer-se amb les regnes del partit i aconseguirien un assaig que els apropava a 5 punts. Els últims instants, jugats dins de la 22 local,  i de lluita aferrissada per cada metre. Finalment el CE INEF va cartificar la primera victòria amb bónus de l’equip de la plana, mentre que els santcugatencs, s’enduien un punt que pot valdre molt.